Sztárok

Erős Antónia fantasztikusan nézett ki

Nagyszerű ruhát választott Erős Antónia a Várkert bazárban tartott rendezvényre, amelyen az ország cukormentes tortáját is bemutatták.

Szinte naponta láthatjuk az RTL Klub híradójában, de mégis más, amikor nem a híreket olvassa fel egy asztal mögött. Erős Antónia Magyarország cukormentes tortájának kiválasztásánál zsűritagként vett részt a Várkert bazárban tartott rendezvényen, és egy feltűnő színű ruhát viselt, amely remekül kiemelte az alakját.

Erős Antónia fantasztikusan nézett ki
Erős Antónia fantasztikusan nézett ki

“Hurrá, hurrá, éljen az Áfonya hercegnő tortája, és aki készítette: Pechtol Zsolt! Jövő szombaton és vasárnap a Magyar Ízek Utcáján meg is kóstolhatjátok az idei nyertes tortát, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mindössze 8,8 g szénhidrát van benne, és nem sokkal több, mint 200 kalória. Hercegnői, finom és egészséges összetevőkben bővelkedik. Gyertek, kóstoljátok, aztán süthetitek is, nemsokára nyilvános lesz a recept, lehet próbálkozni” – írta az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közösségi oldalára a híradós.

Erős Antónia fantasztikusan nézett ki

Az ilyen rendezvényeken Erős Antónia elengedheti magát, és látszik, milyen mosolygós ember, na meg az is, hogy van lába, nem is akármilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top