Sztárok

Pécsi Ildikó megtagadta unokáját

Pécsi Ildikó nem hitte volna, hogy egyszer meg kell hoznia egy ilyen nehéz döntést. A színművésznő a Story magazinnak mesélt arról, hogy lemondott egyetlen unokájáról.

A nemrég pert nyert Pécsi Ildikó a Story magazinnak arról mesélt, hiába várta évekig, hogy unokája egyszer majd betoppan hozzá, de hiába várta. “Nekem már nincs többé unokám. Mindig azt írják rólam, hogy nagymama vagyok, pedig már nem vagyok az, unoka nélkül senki sem lehet nagymama. Akit pedig a kisunokámnak mondanak, ma már egy felnőtt fiatalember, most lett 18 éves. Utoljára akkor láttam, amikor elballagott az általános iskolából” – mondta Pécsi Ildikó.

Pécsi Ildikó megtagadta unokáját

“Amikor az újságban olvastam, hogy a kis Csaba azt mondta, én már nem vagyok a nagymamája, azt hittem, megszakad a szívem. Belebetegedtem ebbe a mondatba. Végül meg kellett értenem: csak magamnak ártok, ha ezzel foglalkozom” – mondta Pécsi Ildikó. A teljes interjú a Story magazinban olvasható.

Pécsi Ildikó megtagadta unokáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top