Sztárok

Piszkosul leszólták Kulcsár Edina fiúját

Csutinak viszont megvan a válasza, és nem teketóriázik. Azon már meg sem kell lepődnünk, hogy a szépségkirálynő segít neki megvalósítani a terveit. Mármint a közös tervüket. Színek előnyben.

Ideteszünk néhány kommentet, amit a lentebb látható képhez írtak.

“A pillanat, amikor első ránézésre a pasi kelti a női benyomást….nagyon komoly üzlet embernek tűnik 😀 Am Edina, nem személyeskedés, meg nem bántás, csak személyes véleményem: szerintem nem a világ második legszebb nőjéhez méltó az , hogy a barátja tucat metroszexuális búza stílust képvisel…… Tudom, hogy nem ez a lényeg, meg a szeretet, meg blablabla….. de így ez külső szemlélőként iszonyat röhejes.. De am sok boldogságot.”
 
“Edina te olyan szimpatikus ragyogó NAGY betűs NŐ vagy , de legyél kedves öltöztesd fel a palidat, mert a te imagedet rombolja.”
Fogalmam sincs melyik haverom lájkolta, vagy kommentelt, hogy felugrott nekem ez a bejegyzés…de… nagymamám kéri vissza a köténykéjét, amit 20 éve hord minden főzésnél :DD A cipőt megtarthatod, az még neki se kéne…”

Kulcsár Edina a július elején rendezett Balaton Soundról jelentkezett be ezzel a fotóval, és a fiúja, azaz Csuti pólóján élcelődtek a hozzászólásáradatban.

Csuti azonban nem az a fajta pali, akit egy ilyen kommentcunami a föld alá teperne, inkább felszívja magát, és ún. határozott férfiként döntést hoz: ruhamárkát alapít, mivel (párjához hasonlóan) úgy véli, van érzéke a ruhatervezéshez. Eleve van neki saját tervezője, együtt szokták megálmodni, hogy mit is visel majd. Az Édes Életben Csuti és Edina tulajdonképpen lerakták egy közös ruhamárka alapjait.

 Olvass még Kulcsár Edináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top