Sztárok

Béres Alexandra kislányát titokzatos betegség kínozza

A Bors információi szerint Béres Alexandra kislányának olyan magas láza lett egyik pillanatról a másikra, hogy a családnak le kellett mondania amerikai útját.

A mesekönyvet író Béres Alexandráék úgy tervezték, hogy még az iskolakezdés előtt, augusztusban meglátogatják a férj, Krisztán Egyesült Államokban élő szüleit, de a kétéves Flóra titokzatos betegsége miatt le kellett mondani az utat – írja a Bors. 

Béres Alexandra kislányát titokzatos betegség kínozza

“Kedden szálltunk volna repülőre, de Flóra betegsége miatt le kellett mondanunk az amerikai utat. Hétvégén hirtelen magas láza lett, egyik pillanatról a másikra felszaladt 40,1 fokra. Még a kezem is remegett, miután megmértem a lázát. Kétségbeesetten hívtam az orvost. Flóra nagyon levert volt, de más tünetet nem produkált. Nem először fordult elő, hogy minden magyarázat nélkül ennyire belázasodott. Az orvos sem tudta megállapítani, mi lehet a láz oka” – mondta Béres Alexandra, aki hozzátette, kislánya már jobban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top