Sztárok

Andy Vajna női egy filmben álltak kamera elé

Azt azért kevesen gondolták volna, hogy Dobó Kata (színésznő) és Vajna Tímea (üzletasszony) egyszer együtt forgat majd, de Andy Vajna (filmmogul) összehozta őket.

A film címe Pappa Pia, és Csupó Gábor rendezésében forog. Csupó iszonyat komoly filmes és rajfilmes, a hetvenes években húzott el Amerikába. Egy ideig animátorként dolgozott például a Scooby Dooban és a Casperben, aztán megunta a melós létet, alapított egy saját animációs stúdiót, ahol többek közt a Simpson család első két évadát rajzolták – akinek ez nem lenne elég, annak még idebiggyesztjük, hogy a Fecsegő tipegők is az ő keze munkáját dicséri, meg még egy sor világhírű alkotás.

Csupó csak az utóbbi 10 évben fordult komolyan a játékfilmek felé, 2007-ben csinálta meg a Híd Terabithia földjére címen futó fantasyt (akit érdekel a komplett filmográfiája, klikk ide). A rendező régóta ismeri Andy Vajnát, a Bors szerint a Magyar Nemzeti Filmalap egymilliárd forinttal támogatja a Pappa Piát, melyben (mint azt már említettük) Dobó Kata és Vajna Tímea is szerepet kapott, sőt utóbbi a forgatásról is posztolt.

#shooting #movie #hungarianmovie #tired

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

A lap szerint Andy Vajna régi és új szerelmének nem lesz közös jelenete, a színésznő ugyanis egy titkárnőt alakít egy Duna parti csónakházban, az üzletasszony pedig akciójelenetet forgatott. “Timi egy hatalmas, kaszkadőröket is felvonultató jelenet részese lesz, jet-skivel menekül egy másik szereplő elől. Nem veszélytelen a jelenete, mert szélvészsebességgel vezet a vízen, de mindent biztosítottunk, volt velünk egészségügyi személyzet is a dunai forgatáson, Timit pedig kaszkadőrök készítették fel” – mesélte Csupó.

A filmben egyébként Nagy Feró is szerepel, nem meglepő módon egy vén rockert alakít.

Olvass még a cikk szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top