Sztárok

Titokzatos nő tűnt fel Hajdú Péter mellett

Hajdú Péter már nincs egyedül, egy nő külföldről társult a cégébe.

“Rendszeresen kapok, ahogyan mások is, üzleti ajánlatokat a tévés piacon. Eddig visszautasítottam mindet, de most találtam egy angol partnert, akivel külföldi műsorgyártást tervezünk” – árulta el a Borsnak Hajdú Péter, akinek házassága után egyik pillanatról a másikra dől romba  tévés karrierje. Úgy tűnik, más csatornán nem igazán tud majd érvényesülni, mert  annyira kötődik a TV2-höz, hogy úgy tudni, az RTL Klubnál nem merült fel a szerződtetése, a Story TV-től pereskedve vált el, korábbi kenyéradója, az ATV arculatába pedig nem férnek bele az általa képviselt formátumok.

Talán éppen ezért kacsingat külföld felé, ugyanis egy Ukrajnában élő nő lett Hajdú Péter társügyvezetője a tévés első számú cégében. A nő júniusban, az Egyesült Királyságban bejegyzett vállalkozással szállt be. “Vannak már műsorötletek, de erről még korai lenne beszélni” – mondta el Hajdú Péter.

Titokzatos nő tűnt fel Hajdú Péter mellett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top