Sztárok

Fellázadtak Sebestyén Balázsék rajongói

A rajongók komolyan aggódnak a Morning Show-ért, azaz Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri közös reggeli műsoráért.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa hétfőn jelentette be, hogy nem hosszabbítják meg a 2009 novembere óta sugárzó Class FM szerződését, és megpályáztatják az országos frekvenciát. Emiatt veszélybe kerültek a rádióadó műsorai, így a Morning Show is.

A hír hallatán mélységesen felháborodtak Sebestyén Balázsék rajongói. Azonnal tiltakozni kezdtek, és kommentekkel árasztották el a Morning Show Facebook-oldalát. Nehezményezték, hogy az emberek véleménye nem számít, szidták a Médiatanácsot és többen azzal fenyegetőztek, hogy nem hallgatnak többet rádiót – írja a Bors.

Fellázadtak Sebestyén Balázsék rajongói

A Blikk mindeközben azt írja, nagy az esély rá, hogy a frekvenciát az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg, és mivel igen nagy a reggeli műsor hallgatottsága, valószínűleg szerződést ajánlanak Sebestyén Balázséknak. De az is elképzelhető, hogy a Petőfi rádió már hamarabb megpróbál lecsapni a 6-tól 10-ig 2-3 millió hallgatót vonzó Morning Show-ra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top