Sztárok

Rafinált bikinije van Lewis Hamilton 38 éves exének, Nicole Scherzingernek

Itt az augusztus, és már annyi bikinit láttunk, hogy nehéz valami extrával előrukkolni. Nicole Scherzinger rafinált darabját mégis érdemes megnézni.

A Pussycat Dolls énekesnőjére akkor figyeltek fel sokan, amikor Lewis Hamiltonnal kezdett találkozgatni 2007-ben, és bár a kapcsolatuk több hullámvölgyet megélt, mindenki arra fogadott: Nicole Scherzinger lesz egyszer a Forma–1-es pilóta felesége.

Tavalyi szakításuk azonban véglegesnek látszik, ám a 38 éves énekesnőt még most is többen Hamilton exeként emlegetik. “Nem hiszem, hogy ez a szakítás végleges, korábban is megpróbálták egymás nélkül, de ment sokáig” – nyilatkozta az egyik bennfentes korábban a Daily Mailnek. Mindenesetre az énekesnő remek formában van, nem csoda, ha Hamilton időről időre megpróbálja visszahódítani.

Rafinált biikinije van Lewis Hamilton 38 éves exének, Nicole Scherzingernek

Nicole Scherzinger jelenleg Görögországban mutatta meg bombaalakját, ahol egy jachton sütkérezett a barátaival.

Rafinált biikinije van Lewis Hamilton 38 éves exének, Nicole Scherzingernek

A keblét nagyobbnak mutató felsőről első pillanatban nehéz volt eldönteni, hogy tulajdonképpen mennyit is takar a dús idomokból. Jobban megnézve: éppen csak a szükséges részleteket.

Rafinált biikinije van Lewis Hamilton 38 éves exének, Nicole Scherzingernek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top