Sztárok

Sebestyén Balázs elveszítheti a munkáját

A Médiatanács döntése értelmében nem hosszabbítják meg a Class FM szerződését. Így többek között Sebestyén Balázsék munkája is veszélyben van.

A Class FM-et május végén eladták a Sláger Rádió Zrt.-nek. A Médiatanáccsal hét évvel ezelőtt megkötött szerződés értelmében ugyanakkor a rádióadó mindenkori tulajdonosának jogában állt kérvényezni az ötéves hosszabbítást, de a Médiatanácsnak ahhoz is joga volt, hogy ezt felülbírálja – írja a Blikk.

A meghosszabbításnak sem szakmai, sem jogi akadálya nem volt, így a hivatalos döntés kézhezvételét követően először jogászaikkal vizsgálják meg a kialakult helyzetet – olvasható a Sláger Rádió Zrt. közleményé­ben.

A bátor lépést tévő Sebestyén Balázst nem érte váratlanul a dolog, korábban is sejtette, hogy baj lehet. “Ha tippelnem kéne, azt mondanám, nem lesz frekvencia. Nyilván az új tulajdonosok mindent megtesznek azért, hogy legyen, és mi is azt szeretnénk, hogy legyen folytatás, de a helyzetünk nagyon bizonytalan. Ahogy a tévé, rettenetesen átpolitizált a rádió is. Mutassatok egy olyan dolgot ebben az országban, ami biztosan működni fog holnap is!” – nyilatkozta a műsorvezető a Forbes Legértékesebb magyar sztárok listája kiadványnak.

A Class FM megszűnése egyébként még nem feltétlenül jelentené a Morning Show megszűnését, ugyanis  ez a reggeli műsor egy csatornafüggetlen márka, így Sebestyén Balázsék akár egy másik adóhoz is átülhetnek vele.

Sebestyén Balázs elveszítheti a munkáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top