Sztárok

Ez lenne a bizonyíték: Hajdú és Sarka együtt van

Ahogy az már kiderült, vannak ellendrukkerek, de legalább annyian örülnének, ha Hajdú Péter és Sarka Kata kibékülne. Most már bizonyítékot is találtak.

Tegnap Sarka Kata a lányával, Noncsikával posztolt közös képet az oldalán,  amiről sokaknak volt véleménye. Az érdekesség nem is ez, hanem hogy a fotóval egy időben Hajdú Péter is kitett közös képet a gyerekeivel.

Mutatjuk, és azt is, hogy gyakorlatilag egyszerre került fel a műsorvezető és a  felesége oldalára a fotó, ahogy az a dátumból is látszik. 

A hozzászólók is észrevették mindezt, és máris megszületett a teória: a Hajdú-Sarka házaspár válsága csak kamu, hiszen a fotók is bizonyítják, hogy együtt vannak. Például ilyenek érkeztek Hajdú Péter képéhez kommentnek:

Bizonyítékot találtak: Hajdú Péter és Sarka Kata békül
Bizonyítékot találtak: Hajdú Péter és Sarka Kata békül

És ilyenek Sarka Katáéhoz. Pedig tegyük hozzá: a két képet ugyan egy időpontban posztolta a házaspár, de a ruha is más Noncsikán, és a napszak sem stimmel. A teória mellett szól viszont, hogy a műsorvezető a két gyerekével nem szelfit, hanem fotót tett ki, amit nyilván egy negyedik személy készített este. Igaz, Hajdú és Sarka is elmondta: a gyerekek az elsők, és bár korábbi hírek szerint az éjszakákat nem töltik együtt, napközben Dávidka és Noncsika mindkettőjük társaságát élvezheti.

Bizonyítékot találtak: Hajdú Péter és Sarka Kata békül
Bizonyítékot találtak: Hajdú Péter és Sarka Kata békül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top