Sztárok

Bochkor Gábor reagált Sebestyén Balázsék gondjára

Nagy kérdés, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri reggeli műsorával mi lesz, mivel a Class FM szerződését nem hosszabbította meg a Médiatanács. Bochkor Gábor is megszólalt ebben a témában.

A Music FM reggeli műsorát vezeti Bochkor Gábor, aki riválisának tekinti Sebestyén Balázsék Morning Show-ját, de mielőtt bárki azt gondolná, hogy ezért örül a kialakult helyzetnek, hát az téved.

“Nagyon sajnálnám, ha nem lenne Morning Show. Méltatlan helyzet lenne. Pályám során Balázs volt, és jelenleg is ő az egyetlen igazi konkurenciám, és szeretném, ha ez így is maradna. Ha úgy alakul, hogy tényleg nem működhet tovább a Class FM, így a reggeli műsora sem, akkor nagyon remélem, hogy az csak egy ideiglenes állapot lesz” – mondta Bochkor a Bors napilapnak.

A két rádiós korábban is elismerően beszélt egymásról, Sebestyén és Bochkor közös találkozójára is sokan vártak.

Bochkor Gábor reagált Sebestyén Balázsék gondjára

Korábban pedig, amikor Bochkor volt hasonló helyzetben, Sebestyén Balázs elsők között biztosította a támogatásáról, amit a jelek szerint nem felejtett el neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top