Sztárok

Vastag Csaba a kolléganőjével jött össze

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina a Grease szerelmespárját alakították a színpadon. Most meg az életben is szerelmespár lettek.

Már a tavaly nyári próbákon izzott a levegő Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina között. Korábban még nem találkoztak, a darab castingján viszont azonnal érezték, hogy erős köztük az összhang. A próbafolyamat alatt egy-egy szenvedélyesebb csók is elcsattant, ekkor már az összes kollégájuk azért szurkolt, hogy végre összejöjjenek.

Görgényi Fruzsina elárulta, hogy mit tart fontosnak a szerelemben. “A hűség mellett nagyon fontos, hogy a mellettem lévő férfi legyen udvarias, gondoskodó, figyelmes és, ami a legfontosabb, értse a női nyelvet. Ha hisztiznem kell, akkor hagyjon hisztizni” – mondta a Best Magazinnak. A lap e heti számában további részleteket is megtudhatsz Vastag és párja lángoló szerelméről.

Tavaly egyébként még így nyilatkoztak a színpadi csókról:

“Nem toljuk a nyelvünket egymás szájába, sőt valójában nem is csókolózunk” – állította a Sandyt alakító Görgényi Fruzsina. A színésznő szerint nem jelent problémát szétválasztani a munkát és a magánéletet, így nem fordulhat elő, hogy valódi csók csattanjon a szereplők között. “A próba hevében olykor megtörténik, aminek esetleg nem kellene, de ebből egyikünk sem csinál problémát. Mindkettőnknek megvan a civil élete, nem akarjuk megbolygatni a másik hétköznapjait. Nagyon jó a kapcsolatunk Fruzsival, a színpadon kívül is barátok vagyunk, de nem szabad ennél többet belegondolni ebbe a kapcsolatba. Valóban nem csókolózunk, de azon vagyunk, hogy a nézők ezt higgyék. Ha sikerül, jól végeztük a dolgunkat” – mondta Vastag Csaba.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top