Sztárok

Nem hiszed el, hogy ezeknek a hírességeknek már ekkora gyerekük van!

Két dolog is meglepő lesz a következő hírességekben. Az egyik a saját életkoruk, mert a többségükről tényleg nem találnánk ki, hogy hány évesek. A másik pedig, hogy mekkorák már a gyerekeik. Azt például tudtátok, hogy a Grace klinika Alexének van egy… Majd a cikkből kiderül!

Justin Chambers – A Grace klinika Alex Karev dokija

Hány éves most: 46
Hány éves a legidősebb gyermeke: 22

Chambers 35 volt, amikor megkapta a huszonéves Karev szerepét. Nehéz elhinni, de az alvási zavarokkal küzdő egykori modell, már 46 éves. Feleségével összesen öt gyermekük van, a legidősebb Isabella lányuk, aki 1994-ben született. Vagyis a színész legidősebb gyereke már 22 éves! Gondoltad volna?

Megnézem
Összes kép (1)

Simon Baker – Patrick Jane A mentalistából

Hány éves most: 47
Hány éves a legidősebb gyermeke: 23

Az ausztrál származású Baker 1998-ban vette feleségül Rebecca Rigg színésznőt, akivel akkor már 6 éve volt együtt. Kettejüknek három gyermekük van. A legidősebb Stella, aki 1993-ban született, vagyis már 23 éves!

Megnézem
Összes kép (1)

Sofia Vergara – A Modern család Gloriája

Hány éves most: 44
Hány éves az egyetlen gyermeke: 24

Talán a jelenlegi vígjátéksorozatok egyik legkarakteresebb női szereplője Sofia Vergara, akiről azt is nehéz elhinni, hogy 44 éves, attól pedig pláne leesik az állunk, hogy a színésznő egyetlen gyermeke, Manolo már 24. Vergara 18 évesen mondta ki az igent gimnáziumi szerelmének, de Manolo első születésnapja után beadta a válópert. 2015-ben aztán újra férjhez ment, a True Blood sorozat sztárját, Joe Manganiellot választotta.

Megnézem
Összes kép (1)

LeBron James – kosaras

Hány éves most: 31
Hány éves a legidősebb gyermeke: 12

Nem kell kosárlabdaőrültnek lenni ahhoz, hogy ismerjük LeBron James nevét. A NBA jelenlegi egyik legnagyobb sztárja még csak 31 éves, és ő is középiskolai szerelmét, Savannah Brinsont vezette oltár elé 2013-ban. Elég sokat vártak az esküvővel, mivel első gyermekük LeBron James Jr. 2004-ben született, második csemetéjük Bryce 2007-ben, kislányuk Zhuri pedig 2014-ben.

Megnézem
Összes kép (1)

Szinetár Dóra

Hány éves most: 39
Hány éves a legidősebb gyermeke: 20

Bizony-bizony bár Szinetár Dóra még csak 39 éves, de első gyermeke (Lőcsei Jenő Liszt Ferenc-díjas balett-táncostól született fia), idén októberben lesz 20. Szinetár Dóra nem szeret magánéleti dolgokat megosztani, de azért tavaly a közösségi oldalán elmondta, mennyire büszke fiára, aki akkor ünnepelte 19. születésnapját. A színésznőnek van még egy gyermeke, Bereczki Zora Veronika, aki jövőre lesz 10 éves.

Gregor Bernadett

Hány éves most: 44
Hány éves a legidősebb gyermeke: 20

A színésznőnek két fia született. Gregor Bernadett kisebbik gyermekét többször lehetett látni a magazinokban, idősebb fiát, Bencét azonban nem nagyon ismerte a nagyközönség. A színésznő és Bence idén tettek kivételt, amikor az immár 20 éves fiatalember édesanyja oldalán szerepelt az Édes élet című műsorban. Akkor együtt látogattak el abba a házba, ahol Berni felnőtt.

Stohl András

Hány éves most: 49
Hány éves a legidősebb gyermeke: 23

A színész korát azért nagyjából mindenki be tudja lőni. Összesen három lány, és egy kisfiú apukája. Legidősebb gyermeke, Luca már 23 éves, komoly párkapcsolatban él, össze is költözött szerelmével. A BEST magazinnak korábban úgy fogalmazott, hogy nem szeretne későn szülni… Ki tudja? Lehet, hogy Stohl András hamarosan nagypapa lesz?

Megnézem
Összes kép (1)

Whoopi Goldberg

Hány éves most: 60
Hány éves az egyetlen gyermeke: 42

Whoopi Goldberg 18 éves volt, amikor első férjétől megszületett egyetlen gyermeke, Alex. A színésznő már 42 éves, és híres édesanyját – aki idén lett 60 éves – megajándékozta három unokával, sőt egy dédunokával is!

Megnézem
Összes kép (1)

Reese Witherspoon

Hány éves most: 40
Hány éves a legidősebb gyermeke: 17

Reese Witherspoon 1999-ben ment feleségül első férjéhez, Ryan Phillippe színészhez, és még abban az évben életet adott első gyermekének, Avának. Azóta a színésznőnek még két gyermeke született, a 12 éves Deacon és a most hároméves Tennessee (az ő apukája a magyar származású Jim Toth). Ava pedig immár 17 éves, és kiköpött olyan, mint az anyukája, akiről nehéz elhinni, hogy idén lett negyven.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top