Sztárok

Tarján Zsófi: Hernádi Judit lányaként nehéz

Kemény karma az ő lányának lenni – mondja az énekesnő.

Tarján Zsófi régebben versenyzett az édesanyjával, de mára már rájött, hogy ennek semmi értelme. “Nem egyszerű feladat Hernádi Judit gyerekének lenni. Ha versenyre kelnék vele, hogy kinek hosszabb a lába, ki a nagyobb színésznő, nem jutnék túl messzire… Ő másképp jó nő, mint én vagyok. De ma már nem versenyzek vele. 18 éves koromig ez így volt, de már lecsengett. Ő mindig is csak saját magának akart megfelelni, épp ezért roppant önazonos és magabiztos. Ez vonzó tulajdonság mások számára. Én bizonytalanabb voltam az élet sok területén. Állandó kétségeim voltak: vajon azért szeretnek, mert az vagyok, aki, vagy azért, mert én vagyok Hernádi Judit lánya” – emlékezett vissza Tarján Zsófi, aki azóta már rájött, hogy azért szeretik, mert ő a Honeybeast énekesnője, és nem azért, mert van egy híres anyukája.

Zsófi jazzénekesnői diplomát szerzett, azt mondja, a sok tanulás miatt nem volt ideje magára, de mára ez változott. “Nem tartom magam késznek, de szerintem jó úton vagyok minden szempontból, hogy célba érjek” – mondta a Best Magazinnak. További részletek a lapban.

Hernádi Judit lánya kilépett az anyja árnyékából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top