Sztárok

Hajdú Péter és Sarka Kata már külön nyaralnak

A gyerekek miatt még úgyahogy fenntartják a látszatát, de állítólag nehezen viselik egymást.

Felmerült, hogy mediátor segíthet Hajdú Péter és Sarka Kata házasságán, sőt egy közös utazásról is írtak a lapok. A ciprusi békülésből viszont aligha lesz valami, ha Hajdú Péter és Sarka Kata már balatonföldvári nyaralójukban sem töltenek együtt egy estét sem.

A Bors szerint a műsorvezető családja szerdán utazott Balatonföldvárra a gyerekekkel, valamint Hajdú édesanyjával, Zsuzsával, de Kata még aznap visszautazott a fővárosba, és Hajdú az anyukájával maradt az apartmanban. “Semmiképpen nem szeretnék, hogy a gyerekek összetörjenek, ezért a kedvükért nappal még úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, de az estéket már nem bírják ki együtt” – mondta a lapnak egy informátor.

Hűtlenség vethetett véget Hajdúék házasságának
A 2008-as esküvő. Sarka azt mondta, az “igen” egy életre szól.

A Bors még azt is megjegyzi, hogy Sarka Kata egyszer azt nyilatkozta Szily Nórának, hogy a megcsalás nála a véget jelenti. “Van egy pont, amíg azt tudom mondani, hogy mindent elnézek, és van egy pont, ami nálam a megcsalás, ami után nem” – mondta anno.

Hajdú és Sarka történetében nem tudni harmadik szereplőről, de ha egykori szavait ma is komolyan veszi Kata, akkor a hűtlenség is lehet a szétköltözés oka.

Ez történt csütörtök reggel óta:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top