Sztárok

Somló Tamásnak a lánya volt a mindene

Ötvennégy éves volt, amikor Lili megszületett, addig csak fiúkat nevelt.

A Story magazin többoldalas cikkben rója le tiszteletét a múlt héten elhunyt Somló Tamás előtt. A 69 éves zenész halála végtelenül megrázta kollégáit, barátait és zenésztársait. “Tomi a világ egyik legjobb embere volt – mesélte a lapnak egykori szomszédja, Ildikó. – Amikor becsöngettem hozzá, rendszerint a kislányával a hóna alatt nyitott ajtót. Lili volt a mindene, csak úgy hívta: a kölök.”

Somlónak három fia született, mielőtt Lili 2001-ben világra jött, és a lap azt írja, lánya volt az ő védőangyala. “Lili könyörtelen – nyilatkozta egyszer Somló. – Nem ismer kegyelmet, olyan, mint egy smasszer, ha az egészségemről van szó. Miatta szoktam le a cigiről, és ő a legkíméletlenebb diétás nővér. Folyton figyeli, nehogy egy centit is nőjön a pocakom.”

A zenész arra vágyott, hogy láthassa felnőni a kislányát, de sajnos csak azt élte meg, hogy Lili kamasszá cseperedett. “Úgy tudott énekelni, mint senki más” – mondta egyszer Somló Tamásról zenésztársa, Presser Gábor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top