Sztárok

Emiatt válhat Hajdú Péter és Sarka Kata

Kikezdhetetetlen szerelemnek tűnt, ezért is meglepő, hogy válságba jutottak. Megnéztük, hogy honnan indult, és hogy vajon miként jutott idáig a két sikerember viszonya.

Hazai sztárkörökben vannak olyan párok és házaspárok, akik túlzottan mázasan képesek szeretni egymást a közösségi oldalakon. Sarka Kata és Hajdú Péter is néha így tett. Aztán egyszer csak nem. Sarka például 6 hete posztolt utoljára a férjével közös képet az Instagramra, pedig előtte jóval sűrűbben kerültek ki közös képek. Ez volt az utolsó:

#work #today #sunshine #beautycompetition #missworldhungary #magyarorszagszepe2016 #magyarorszagszepe

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

És most nézzünk körül a műsorvezetőnél. Június 25-e után nem találtunk közös fotót, a Balaton Soundról viszont hölgykoszorúban szelfizett Hajdú Péter. Részéről ez az utolsó családi kép:

De most rohanjunk vissza az időben. Hajdú Péter és Sarka Kata 2008-ban házasodtak össze, 2009-ben megszületett lányuk, Noémi, majd egy évvel később fiuk, Dávid. Katát ekkor még folyamatosan úgy emlegették, hogy

a Hajdú Péter felesége”,

és úgy tűnt, hogy ezt a titulust sosem fogja levetkőzni. De néhány év alatt sikerült.

Kezdjük valahol ott, hogy Sarka súlyproblémákkal küzdött a második szülése után, aztán egyszer csak vadul edzeni kezdett, és ahogy omlottak le róla a kilók, cserébe úgy épült rá az izom. A Facebookon egyre több követője lett (most éppen 196 ezernél jár, miközben férje oldalát “csak” 125 ezren rajongják), és ahogy a gyerekek cseperedtek, úgy tért vissza a munkába. De nem ám arról van szó, hogy férje mellé elment volna asszisztensnek. Simán önálló karrierbe fogott (bár Hajdúval közös cégben). Megcsinálták a Miss World Hungaryt, amit sikerre vittek, majd ezen a vonalon tovább lépve Sarka Kata Rogán Cecíliával alapított közös céget.

Megnézem
Összes kép (1)

Noha az utóbbi időben tényleg a karrierjükről (vagy az alakjukról) szólt a fáma, és közös dolgokról alig, a műsorvezetőről és feleségéről megjelent hírekből senki sem gondolta volna, hogy baj van, mígnem egy héttel ezelőtt megjelent ez: Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban: még küzdenek egymásért. Szakmai körökben beszélték, hogy Hajdút talán zavarta, hogy felesége önnön jogán ilyen magasra jutott, de hogy ezt valóban mondta-e, vagy csak feltételezték róla, azt nem tudjuk.

A hír ma robbant: Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől. A Borsnak Sarka ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Egy közeli ismerős viszont a következőt nyilatkozta a lapnak Hajdúról:

“Legalább húsz éve küzd a túlsúlyával, eddig számtalan eredménytelen diétán van túl. Most viszont Hajdú több mint tíz kilótól szabadult meg, ami nem véletlen: egyrészt a kitartásának köszönhető, másrészt valami változás állt be az életében. Úgy tűnik, őt jobban megviseli a válság, mint Katát. Ha Péteren múlik, akkor nem mennek szét, nem ő forszírozza a válást, ez biztos.”

Hajdú Péter tényleg lefogyott, nemrég kockahasat villantott, de attól még, hogy két makulátlan testű ember házas, nem biztos, hogy úgy is maradnak. Amint további híreink lesznek, közöljük.

UPDATE: Megszólalt Hajdú Péter.

UPDATE2: Sarka Kata is megszólalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top