Sztárok

Rékasi Károly: “A haláltól már nem félek”

Elmesélte, hogy széklettartási problémákkal is küzdött.

A színész a Story magazinnak adott exkluzív interjút, melyben sokat mesélt az utóbbi 13 hónapról. Rékasi Károly tavaly júniusban szenvedett súlyos motorbalesetet, azóta számtalanszor megműtötték, és heteket töltött kórházban.

A lapnak elmesélte, hogy embertelen kínokat élt át, a fájdalom miatt sokszor képtelen volt kontrollálni a testét, például úgy vacogott, hogy összeütődtek a fogai, és képtelen volt leállítani a folyamatot. Ám ennél sokkal kellemetlenebb dolog is előfordult vele:

 

a fájdalom olyan fokát éltem meg, hogy képtelen voltam a széklettartásra.

 

A Barátok közt sztárja arról is beszélt, hogy a haláltól sem riad meg. “Amióta tavaly júniusban egyszer meghaltam, már nem félek tőle. Mi a legtöbb, amit egy embertől el lehet venni? Az élete. Az enyémet már elvették. Visszavettem… A klinikai halál után egy hónap kiesett az életemből… nem tudtam érzékelni, hogy mennyi időt lebegtem a sötét semmiben… aztán megláttam a szinte vakítóan sugárzó fehérséget.”

Rékasi Károly: a haláltól már nem félek

Rékasi Károly még azt is elmondta, hogy a kórházban egyre kevesebbet tévézik, viszont annál többet olvas, és hogy a kórházi étellel sincsen baja.

Szóba került a színész házvásárlása (amin Détár Enikő milliókat bukott), ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy párjával, Pikali Gerdával teljesen átalakítják az egykor Détárral közös családi fészket. Az interjú további részletei a Story magazinban olvashatóak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top