Sztárok

Öt év után kimondták Szőke Zoltánék válását

Szőke Zoltán öt éve döntött úgy, hogy tökéletesnek mondott családi életét felborítja egy új szerelem miatt. Mindennek ellenére válását csak most mondták ki – írja a Bors.

A Bors információi szerint hivatalosan is kimondták Szőke Zoltán és felesége válását. “A férjem akarta a válást nyilvánvaló okokból. Mindenkinek jár a boldogság, így Zolinak is. Még akkor is, ha mások számára fájdalmas. Ma már tényleg őszintén mondom: csupa jót és sok boldogságot az új élethez!” – mondta korábban Szőke Zoltán felesége. 

Öt év után kimondták Szőke Zoltánék válását

“Miután a szerelmünk kiállta a próbát, számunkra a legfőbb feladat a gyerekeink nevelése.(…) Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére sem, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni. Az eltelt öt évre visszatekintve minden a helyére került” – mondta a már házasodni kívánó Szőke Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top