Sztárok

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Sandra Bullocknak piszok jó dolga van. Ötvenkettedik születésnapja alkalmából összeírtuk, a kolléganői közül ki mindenkinél érezheti magát garantáltan jobban, és a lista igencsak illusztris.

52 éves lett Hollywood egyik legkiegyensúlyozottabb sztárja, Sandra Bullock. Hogy miért ő az egyik legkiegyensúlyozottabb? Nos például azért, mert évtizedek óta rendben van a karrierje, és Bullock a családját is tökéletesnek tartja. Vagy azért, mert Sandra az év legszebb, legjobban fizetett, legkedveltebb embereinek listáján mindig ott a neve, botrányokról viszont annak ellenére sem nagyon hallani vele kapcsolatban, hogy az ő magánélete sem sétarepülés. Vagy mondjuk azért, mert úgy tud érdekes maradni, hogy sem excentrikusnak, sem titokzatosnak, sem feltűnően barátságosnak vagy egészen hétköznapinak nem próbál tűnni. Tényleg, van egyáltalán valakinek jobb dolga nála a mozisztárok között? Nem biztos. Vegyük csak sorra: az például biztos, hogy Sandra Bullocknak jobb, mint…

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Jennifer Anistonnak,

hiszen ő úgy tudhat maga mögött egy sor romantikus komédiát az Aludj csak, én álmodomtól a Nász-ajánlatig, hogy közben azért bőven híres thrillerekben (pl. A hálózat csapdájában), drámákban (pl. Ütközések) és akciófilmekben (pl. A pusztító) alakított szerepeiről is, sőt még sci-fiben is játszott (Gravitáció).

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Julia Robertsnek,

hiszen ő úgy jó barátja – sőt saját bevallása szerint afféle nevelőszülője – George Clooney-nak, hogy közben még a bulvárlapok sem terjesztenek olyanokat, miszerint a sztár neje, Amal féltékenykedne rá.

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Jennifer Lawrence-nek,

hiszen neki úgy is van hihetetlen népszerűséget és óriási kasszasikert hozó szuperhősszerepe – ő ugyebár a Minyonok főgonoszának, Scarlett Overkillnek az eredeti hangja –, hogy nem kell hülye hacukákban ugrándoznia, amikben még pisilni sem lehet rendesen elmenni forgatás közben.

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Melanie Griffithnek,

és még egy sornyi egykor népszerű sztárnak, hiszen ő immár harmadik évtizede képes ott lenni az élvonalban. Egy-egy rosszabb szerep persze neki is becsúszik, néha egy-egy nagyon rossz is, de aztán mindig visszatér valami olyasmivel, amivel pozitív értelemben hívja fel magára a figyelmet.

Kirsten Dunstnak,

hiszen mindkettőjüknek jelentős mennyiségű német vér csörgedezik az ereiben (főhősünknek az édesanyja, fiatalabb kolléganőjének az édesapja német, és mindkettőjüknek vannak német felmenői a másik ágon is), de érdemben ebből csak Bullock profitált: míg Dunst New Jersey-ben és Los Angelesben nőtt fel, ő tizenkét évig Nürnbergben nevelkedett, és operaénekes mamájával bejárta egész Európát, mielőtt visszatért volna az USA-ba. Ennek megfelelően a mai napig folyékonyan beszél németül is az angol mellett, sőt néhány éve újra német–amerikai kettős állampolgár, mint gyerekkorában.

Sandra Bullock 52 éves és élvezi

Demi Moore-nak,

hiszen míg Bruce Willis exe az első Arany Málnája után egy évvel begyűjtötte a másodikat is, ő egy nappal azután, hogy az Ő a megoldásért megkapta a legrosszabb színésznő díját, elhozta a legjobb női főszereplőnek járó Oscart is A szív bajnokaiért. Ezzel egyébként egyedüli a mozi történetében.

Ez volt az Arany Málna díjas beszéde, ami önmagában is az egyik legjobb díjátvevős beszéd:

Aztán pedig a legmeghatóbb Oscar beszédek egyikét mondta:

Catherine Zeta-Jonesnak,

valamint még egyszer Julia Robertsnek, hiszen ő nem női mellékszereplőt játszott a nagyrészt férfiakkal leforgatott Ocean’s-filmekben, hanem főszereplő lesz a női szereplőgárdával készülő Ocean’s Eleven-remake-ben.

Angelina Jolie-nak,

valamint Drew Barrymore-nak, Nicole Kidmannek, Gwyneth Paltrow-nak, vagy bárkinek, akit valaha a legszebb élő embernek választott a People magazin, hiszen őt nem 30, 32 vagy 34 évesen tüntették ki az elismeréssel, amikor azért még nem olyan nehéz szépnek lenni, hanem mindenki másnál idősebben, 50 éves korában.

Egy dolog, amiért viszont Pinknek jobb

Az éremnek persze van másik oldala is. Sokat mondjuk nem látjuk, de ha egészen igazságosak akarunk lenni, azt nem tagadhatjuk, hogy magánélet szempontjából Pinknek jobb dolga van Bullocknál, mert mindketten hozzámentek egy motoroshoz, és mindkettőjük házassága zátonyra is futott, de a színésznővel ellentétben – akit a motorépítő Jesse James fűvel-fával megcsalt – a popsztárnak sikerült megmentenie a kapcsolatát Carey Hart motorversenyzővel. Bár Sandra Bullock most végre boldog, és reméljük, hogy ez a mostani kapcsolata kitart.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top