Sztárok

Lagzi Lajcsi visszavonta feljelentését

A hónap elején történt gyerekverési ügyben senki sem perel senkit. A pofonokat megbo­csátották egymásnak a felek, a Bors információi szerint Lagzi Lajcsi visszavonta a feljelentését is.

Július elején pár tinédzser bemászott a megfenyegetett Lagzi Lajcsi telkére, ott megbontottak egy gátat, és a kiömlő vízben pancsoltak. A mulatós zenész és üzlettársa, Cs. Csaba dulakodni kezdett a srácokkal. Az egyik fiú édesapja a helyszínen megütötte Lajcsit – ezt állítja a zenész –, Lajcsi és Cs. Csaba pedig megrángatta az egyik srácot, a másikat pedig megütötte – ezt vallották a fiúk. A Bors információi szerint, most úgy néz ki, hogy egyedül Galambos üzlettársa, Cs. Csaba maradt gyanúsított, minden más résztvevő, így Lagzi Lajcsi is megússza a dolgot.

Lagzi Lajcsi visszavonta feljelentését

“Bíróság helyett mediációra mentek, vagyis megegyeznek békében. Egyedül Cs. Csaba félhet, ellene könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése a vád, abból biztosan bírósági ügy lesz” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top