Sztárok

Ezért nem beszélt anyja haláláról Harry herceg

Már bánja, hogy így alakult, és most elmondta, hogy szerinte ez gyengeség volt a részéről.

A 31 éves Harry herceg jótékonysági eseményt szervezett, melyen számos brit sportoló és még több átlagpolgár vett részt, akik egytől-egyig valamilyen mentális problémával küzdenek. Harry azért hozta létre a Heads Togethert, hogy összefogja azokat a jótékonysági szervezeteket, melyek a különböző mentális gondoktól szenvedő egyéneken segítenek.

“A problémákról beszélni kell, mert különben felőrölnek – nyilatkozta a herceg a BBC-nek. – Azt viszont gyengeségnek tartom, ha van egy probléma, amit nem ismerünk fel, és nem oldjuk meg.”

Ezért nem beszélt Harry herceg anyja haláláról

A rendezvényt Harry többek közt azért hozta össze, hogy lássa mindenki, a gondok bárkit utolérnek: legyen szó ismert sportolóról, egy átlagpolgárról vagy épp a királyi család tagjairól – ezen a ponton pedig az édesanyját, az 1997-ben elhunyt Diana hercegnőt is szóba hozta, és elmondta, hogy nyilván könnyebb lett volna feldolgozni anyja tragikus halálát, ha beszél róla, de 28 éves koráig erre egyszerűen nem volt hajlandó. “Már bánom, hogy így tettem” – közölte.

Olvass még Harryről és Dianáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top