Sztárok

Fel sem ismertük Vin Dieselt ezen a képen

Igen, már tudjuk, hogy ő van a Vanity Fair képén, de Vin Dieselt valahogy nem ilyennek szoktuk meg. Az új filmje kapcsán nosztalgiázott egy kicsit a magazin.

Na igen, Vin Diesel kigyúrt, nagydarab, és nagyobb összeggel lehet arra fogadni, hogy bármire is mond igent, az akciódús mozi lesz. Ehhez képest a Vanity Fair fotóján nem azt a jól megszokott arcot látjuk, persze, tegyük hozzá, hogy a kép még 1999-ben készült, és hát ki nem változott az elmúlt 17 évben?

via Instagram/Vanity Fair
via Instagram/Vanity Fair

Nem ez az első eset, amikor kétszer kell odanézni, hogy biztosak legyünk benne, a színészt látjuk a képen. Vin Diesel sörhasán tavaly sokan élcelődtek, mert a színész rajongói egyszerűen azt szeretik, ha a megszokott filmsztárt látják. A nagy akcióhősnek pedig ne legyen apukapocakja, persze Diesel tudta, hogyan vágjon vissza. “Megesik az ilyen, rólam sem minden kép tökéletes. Jár a lazítás.”

Amúgy a népszerűségének nem ártottak a fotók és a pocakja körüli cirkusz, sőt talán még jobban várta mindenki a következő filmjét. Vin Diesel xXx: Újra akcióban című filmjét a bemutató utáni két napban már több mint kétmillióan nézték meg.

Fel sem ismertük Vin Dieselt ezen a képen

Ha magyarul is kíváncsi vagy a filmre, akkor kattints az előzetesért a videóra:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top