Sztárok

Teljesült Liptai Claudia nagy álma

Liptai Claudia évek óta várt arra, hogy teljesüljön nagy álma, és ez most szeptemberben teljesül. A hírt közösségi oldalán osztotta meg rajongóival Claudia.

Liptai Claudia nem tétlenkedik, a babavárás mellett aktívan dolgozik, és most, szeptemberben egy nagy álma is teljesül, amit közösségi oldalán osztott meg rajongóival.

Teljesült Liptai Claudia nagy álma

“Évek óta várok erre és most végre elindul! Egy igazi talk show, ahol hivatalosan is annyit beszélek, amennyit csak szeretnék! Színpadon, élőben, egy kifejezetten jó társaságban, először szeptember 7-én este, Budapesten a MOM Kulturális Központban. Elmondhatatlanul várom!
Nagyon fontos, hogy beszeljünk, beszélgessünk egymással. Nagyon sokat tanulhatunk abból, ha látjuk, hogy egy azonos dologról hányan, hányféle módon gondolkodnak, nem beszélve arról, hogy egy ilyen este milyen tartalmas kikapcsolódás és kellemes szórakozás lehet” – írta Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top