Sztárok

Berki Krisztián és Hódi Pamela csúnyán összebalhézott

Csúnyán összebalhézott Berki Krisztián és Hódi Pamela az Édes Életben. Pamela azt nehezményezte, hogy a megbeszéltek ellenére Berki inkább magával foglalkozott, minthogy együtt töltöttek volna egy kis időt.

Berki Krisztián megtalálta a számára tökéletes helyet, ahol kényelembe helyezve élvezhette a csendet és a nyugalmat… Nem sokáig, ugyanis váratlanul megjelent Pamela, aki számonkérte Berkit, hogy tűnhetett el szó nélkül, amikor megbeszélték, hogy csak egymással foglalkoznak.

“Azt tudom, hogy Pamela féltékeny típus, de hogy Abádszalókig eljött utánam… lehet, hogy nem is rám volt kíváncsi, hanem arra, hogy esetleg van-e neki vetélytársa” – mondta Berki Krisztián, miközben Pamela csúnyán lekiabálta.

Berki Krisztián és Hódi Pamela csúnyán összebalhézott

“Ilyet az emberek nem csinálnak, érted? És eljössz szó nélkül. Azt beszéltük meg, Krisztián, hogy nem tervezünk semmit, hanem csak egymással törődünk, mint egy család. Ennek ellenére most a Zolival törődsz, a Zoli meg veled” – fakadt ki Pamela.

A teljes videót ide kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top