Sztárok

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága: még küzdenek egymásért

Hetek óta egyre több forrásból halljuk, hogy válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága. Kata pedig nem tagadta ezt.

A Story magazin kérdezte meg az érintetteket, és Hajdú Péter ugyan nem kívánt nyilatkozni, de Sarka Kata megerősítette, hogy az utóbbi időben tényleg nincs minden rendben. “Sajnos keveset figyeltünk egymásra az utóbbi időben” – kezdte Kata a történetet, és szerinte sok mindent tisztázniuk kell a férjével.

A magazinból kiderült, hogy míg Hajdú Péter külföldre utazott, Kata a munkába temetkezett az utóbbi időben, és hogy a mosolyszünet mennyire végleges, a különköltözés a következő lépés vagy a válás, vagy hogy mi is történt, arról sok apró részlet derült ki, biztosat pedig csak maguk az érintettek tudnak mondani.

Nemrég amúgy Hajdú elmondta a véleményét a hűtlenségről, és arról, hogy szerinte egy nőnek ezt el kell tudnia nézni, de hozzátette: eddig mindketten hűségesek voltak, mert nem akarták kockáztatni a házasságukat. A Storyból kiderül, egy harmadik miatt van-e most válságban a kapcsolatuk.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága: még küzdenek egymásért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top