Sztárok

Rubint Réka csöppnyi bikiniben pózol

Rubint Réka szexi, és itt a mondat vége. A bikinije felső részét még értjük, de azt nem, hogy az alsó része vajon hova tűnt?!

Rubint Réka alakjáról kár lenne bármit is mondani, egyszerűen tökéletes. Az viszont kérdés, hol lett ennyire barna, vagy inkább már fekete a bőre?! Kétségtelen, vidám bikinis szettjében jól mutat, aminek alsó része egészen csöppnyi. A fitneszmodell mindennek ellenére büszkén pózol benne:

Ebbe a fürdőruhába beleszerettem???????????? Irány a beach???????????????? #beach #summer #lovethis

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett fénykép,

Azért ne aggódjunk, bikinis fotókból nincs hiány, Rubint Réka képeivel biztosítja, hogy a nyári napok igazán forrók legyenek:

Gyönyörű napsütés, álomszép szálloda, tiszta, tágas, tengerre néző szobák, remek all inclusive ellátás❤️ Club Hotel Riu Helios Paradise???? Aug.15-22-ig ez a csodás, közvetlen tengerparti szálloda lesz a külföldi Alakreform tàbor helyszíne❤️ 2napot töltöttünk itt, egyeztettünk a tábor részleteiről, így tapasztalatbòl mondhatom, hogy megtalàltuk a tökéletes hotelt! A szemèlyzet kedves, segítőkész, vidám! A medencék gyönyörűek, a tenger meleg, a homokos part makulátlanul tiszta✌️ Vízisport lehetőségek, bulik, animáciòs programok, rendszeres Alakreform és Retro aerobic edzések… Egy szòval PERFECT✌️❤️ jelentkezni lehet, van mèg néhány szabad hely: info@szallodak.hu #summer #camp #alakreform #tábor #alakreformtábor #beach

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top