Sztárok

Kiderült: Muri Enikő a Sztárban sztár egyik versenyzője

A Sztárban sztár hatalmas közönségkedvenc, és egy ember már biztosan a versenyzők között lesz: Muri Enikő.

Nehéz lenne dönteni, hogy a Sztárban sztár vagy Nagy Duett népszerűbb-e, de szerencsére nem kell választani, mert idén is lesz mindkettő. A Sztárban sztár az idei TV2-programban benne van, és bár sok részlet még nagy kérdőjel, egy már biztos: Muri Enikő benne lesz a produkcióban. “Szóval igen. Sztárban sztár, szeptember, kezdjük már! Ez nekem most megint egy akkora lehetőség” – lelkesedett az énekesnő a FEM3 reggeli adásában.

Muri Enikő a Sztárban sztár egyik versenyzője

“Itt amúgy minden nehéz lesz. A színházban van két hónap felkészülni egy szerepre, itt gyakorlatilag van egy hét arra, hogy egy totál más ember bőrébe bújjál, lehet, hogy úgy maszkíroznak el, az lehet, hogy nehezíteni fogja az éneklést. De várom azt az érzést, amikor átélhetem az egészet” – és egy vágyát már elárulta, hogy szeretné Cipő egyik dalát előadni, mert a Republik Engedj közelebb című dala a nagy kedvence.

Muri Enikő az amerikai útjáról csak szűkszavúan mesélt, vagyis inkább az azt megelőző szakítását nem szerette volna boncolgatni, de válaszolt a műsorvezetők minden kérdésre.

Nézd meg a videót, ha az utazás képeire is kíváncsi vagy:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top