Sztárok

Kész nő már Pintér Tibor és Janza Kata lánya, Janka

Az Édes Élet Holiday adásában Pintér Tibor éppen a lányát akarta elvinni lovagolni. Janka pedig már kész nő.

Pintér Tibor ma is kislányaként emlegeti Jankát, és ez érthető is egy apától. A 18 éves lány azonban kész nő, és ezt a nézők is láthatták az Édes Élet Holiday-ben. Korábban Janka már mesélt arról, hogy nem egyszer kapott szúrós pillantásokat, amikor az édesapjával kettesben ment valahova, mivel nem tételezték fel, hogy a lánya, sokkal inkább a szeretőjének gondolták.

Nehéz eldönteni, mennyire hasonlít amúgy az apjára a lány, de a galériára kattintva  megnézheted, hogy inkább Janza Katára vagy a színészre ütött Janka:

Amúgy a jelentben némileg indokolatlannak tűnhet, hogy Pintér Tibor miért egy szál törölközőben áll a volt felesége nappalijában, de a történethez hozzátartozik: Janza Kata levetette a ruháját a színésszel, mert szerinte nagyon koszos és büdös volt, a kép pedig a zuhanyzás után készült. Nem akarta, hogy Jankát koszosan vigye el az apja lovagolni.

Kész nő már Pintér Tibor és Janza Kata lánya, Janka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top