Sztárok

Részletek Somló Tamás haláláról

Somló Tamás 68 éves korában, hosszan tartó betegség után hunyt el, családja, barátai, zenésztársai és az egész ország gyászolja.

Négy éve, 2012 kora őszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki, hogy Somló Tamás beteg. De nem beszélt róla. Egyszerűen nem vett róla tudomást. A műsor készítői előtt nem titkolhatta, egyszer csak rákérdeztek: ezt beszéli az egész város, igaz ez, Tamás? “Igen, de ez nincs – válaszolta. – Úgy időzítem a kezeléseket, hogy az ne zavarja a műsort.” Azt akarta, hogy ne lássák rajta, ne derüljön ki. Később úgy nyilatkozott, hogy a betegsége elmúlt. 

Részletek Somló Tamás haláláról

Nem bírta a kórházat, a kezelések alatt többször hazaszökött. Így tett az utolsó alkalommal is. Otthonában hunyta le örökre a szemét. A zenész gyermekének édesanyja, Gyöngyvér végtelen szeretetről tett tanúbizonyságot az elmúlt években. Noha különváltak útjaik, közös gyermekük érdekében egy fedél alatt maradtak, és az asszony továbbra is Lili édesapjának segítségére volt, szövetségese, támasza volt a betegségben folytatott harcban. A Bors szerint Lilivel sokszor egész éjjel fogták a kezét, hogy érezze, mellette vannak.

Mamája, felesége, kislánya, három fia és túlzás nélkül állítható, hogy az egész ország gyászolja Somló Tamást. Fia az alábbi sorokkal búcsúzott tőle a Facebookon: 

“…Emlékezzetek rá mindannyian úgy, ahogy én is örökké fogok, mint a legszebb hangú énekes, mint az örök fiatal bohóc, és a legjobb fater. Ringasd el magad!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top