Sztárok

Kopaszon a mellrákos Shannen Doherty – maga vágta le a haját

A mellrákos Shannen Doherty erőt akart adni a sorstársainak, amikor megmutatta, hogy néha a legapróbb változás is micsoda erőfeszítés.

Shanenn Doherty tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, és arra kért mindenkit, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletét. “Ha szükségesnek érzem, majd magam mesélek az állapotomról, ezzel kapcsolatos találgatásokra nincs szükség.”

A Bűbájos boszorkákból ismert kolléganői is támogatjáka sztárt
A Bűbájos boszorkákból ismert kolléganőivel régi jó barátok, természetes, hogy támogatják Dohertyt

A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sorozatból nálunk is ismert színésznő most a saját közösségi oldalára tett ki arról fotót, amikor leborotválta a haját. Ebben a családja és a barátai segítettek, és már az elején összeomlott, úgy érezte, ez is csak a gyógyuláshoz vezető út.

Kattints a galériára a képsorért:

A férje is mindenben a színésznő mellett áll, ahogy mesélte, igyekeznek hétköznapi dolgokat csinálni, és nem a betegséghez igazítani az életüket. “Így is eléggé befolyásolja a mindennapokat. 44 éves vagyok, és a férjemmel gyerekeket szerettünk volna. A gyógyszerek és a kezelés miatt azonban ez nem lehetséges.”

Bár a februárban adott interjú során könnyes szemmel mesélte mindezt Shannen Doherty, azért igyekszik vidáman élni. “A barátaim támogatnak, de nem lehetünk mindig elkeseredettek. Humoros és laza ember vagyok, és ezen a betegségem sem változtat, bármilyen komolyan  is veszem a helyzetemet.”

A februári interjú során arról is beszélt a sztár, hogy a kezelések miatt felszedett pár kilót, és mivel az arca és a teste is megváltozott, ráadásul betegként nem gondolnak rá a rendezők, mindez befolyásolja a karrierjét, de bármit megtesz a gyógyulásért, és csak a pozitív dolgokra koncentrál. “A szeretteimért aggódok a legjobban, hogy rájuk milyen hatással van ez az egész. Nekem ez a legnehezebb ebben az időszakban.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top