Sztárok

Miss World Hungary: prostiügybe keveredett Dézsányi Bianka, a közönségdíjas lány

Bár a szépségverseny előtti napokban lett volna rá lehetősége, hogy elmondja, köze van a prostiügyhöz, a Miss World Hungary közönségdíjasa nem tette.

Répás Lajos a vádhatóság szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is. Az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vá­dolja a férfit. Dézsányi Biankát a periratok szerint tanúként hallgatták ki az ügyben, és vállomást is tett. A vádirat szerint 2011 végén mindössze 17 éves volt, amikor kiközvetítették az egyik budapesti luxushotelbe egy órára, hogy ott közösüljön egy eddig meg nem nevezett személlyel írja a Bors.

Miss World Hungary: prostiügybe keveredett a közönségdíjas lány

“Erről nem volt tudomásom – mondta meglepetten Sarka Kata a Miss World Hungary szervezője. – A felkészítő táborban volt egy beszélgetés valamennyi résztvevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki. Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből, és a nyereményeit is visszavesszük. Ez esetben a Nakama&Partners Kft. és a Magyarország Szépe Kft. is élesen elhatárolódik a hölgytől” – nyilatkozta  Sarka Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top