Sztárok

Sarka Kata: nem a legszebb nyer a Miss Worldön, nem csak a szépség számít

Aki azt hinné, hogy egy szépségversenyen az nyer, aki a legszebb, az téved. Sarka Kata szerint a Miss Worldön már nem csak a külsőségekre figyelnek.

Sarka Kata évek óta szorgosan keresi Magyarország legszebb lányait. a Magyarország szépe versenyeken. Két évvel ezelőtt nagyon jól választottak Miss World Hungaryt, Kulcsár Edina ugyanis Londonban a nemzetközi döntőn második helyezést ért el. Korábban magyar lány még soha nem végzett ilyen előkelő helyen. 

Sarka Kata: nem a legszebb nyer a Miss World szépségversenyen

Tavaly Kiss Daniella a Miss Worldön sajnos nem tudta megismételni a sikert, de idén talán újra felfigyelhet a világ a magyarokra. Sarka Kata szerint Gelencsér Tímea eddig a legjobb választás a verseny történetében.

A mosolygó Kulcsár Edina mellett Kiss Daniella
A mosolygó Kulcsár Edina és mellette Kiss Daniella

“Szerencsére a Miss World verseny egyre inkább abba az irányba megy, hogy nem elsősorban külsőségekre figyelnek, hanem arra, hogy a királynők szépségének legyen valamilyen célja. Nem a legszebb nyer. Az kell, hogy valami motiválja őket, hogy legyen bennük valami plusz” – magyarázza Sarka Kata.

Sarka Kata: nem a legszebb nyer a Miss World szépségversenyen

“Timi éppen ezért nagyon jó választás. A táborban elég jól megismertem őt, nagyon kedves, rendes, konfliktuskerülő lány. Soha semmilyen összetűzésben nem vett részt, ami a lányok között kialakult, ezekből a helyzetekből mindig ügyesen kihúzta magát. Anyanyelvi szinten beszél angolul. Ilyen királynőt, aki ennyire egyben van, még nem küldtünk ki a versenyre. Remélem, hogy hasonló eredményt ér el, mint Kulcsár Edina, vagy még jobbat.”

Sarka Kata: nem a legszebb nyer a Miss World szépségversenyen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top