Sztárok

Maxold ki a partit! Mit mond a net?

Az élmények kimaxolásából nem maradhat ki a közösségi média, egy jó buli akkor az igazi, ha mások is látják, hogy milyen jól érzed magad! Tájékozódj, hogy az időd arra fordíthasd, amire szeretnéd.
Maxold ki a partyt! Mit mond a net?

Sok kiruccanás során csökkenti az élményt az idő égetése. Hiába ugrasz le például már pénteken a Balatonra, s hiába sietsz a munkahelyeden, hogy hamarabb elindulhass, sajnos mit sem ér az igyekezet, ha a nagy műgonddal lecsípett idődet az autópályán töltöd el a dugóban. Senki nem lát előre ötven-hatvan kilométert, de a Google Maps, vagy épp a Waze naprakészen meg tudja mutatni, milyen a forgalom az autópályán. Már az út tervezésekor érdemes a piros csíkokat keresni, ha szükséges, alternatív útvonalakat találni.

Az idővel persze már azelőtt spórolhatsz, hogy felhajtanál az autópályára. Például ha nem állsz be a benzinkutakon a hosszú sorokba, hogy autópálya-matricát vegyél, hanem a telefonodról SMS-ben, vagy valamelyik alkalmazás segítségével vásárolsz – miközben haladsz. Természetesen a vásárlásra az útitársadat kell megkérned, semmi esetre sem szabad vezetés közben ilyen tranzakciókat kezdeményezni.

Az okostelefonod minden online szolgáltatását használd ezen a nyáron, amennyit csak tudod, a Telekom Next csomagjaiban ugyanis megduplázták az adatkeretet. Ha vonattal mennél partizni, akkor már az állomásra menet megnézheted a menetrendet és megválthatod a jegyedet, plusz költség nélkül!

Maxold ki a partyt! Mit mond a net?

Ha fesztiválra mész, magától értetődő dolog átnézni a programokat, csekkolni az előadókat. A legjobb, ha letöltöd az adott fesztivál alkalmazását, s abban összeállíthatod a magadnak a saját programodat a koncert- és buliválasztékból. A nem annyira ismert előadókat a YouTube vagy épp a Spotify segítségével sokkal jobban megismerheted, mire a fesztivál helyszínére érsz. Ez utóbbi a felismerésében is hasznos lehet, hogy mikor kell otthagyni egy jó koncertet egy még jobb koncertért. Elvégre a YouTube-on az is jól levehető, melyik banda milyen bulit képes varázsolni.

További információk a telekom.hu/next weboldalon

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top