Sztárok

Miss World Hungary: Gelencsér Tímea nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt

Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben.

Ismét szépségkirálynőt választott Sarka Kata. A Miss World Hungary verseny idei győztese a 22 éves tanuló, Gelencsér Tímea lett. A fiatal szépség Kiss Daniella koronáját örökölte meg.

Gelencsér Tímea, Magyarország Szépe győztese
Gelencsér Tímea, a Magyarország Szépe győztese

Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary 2016-es győztesének első udvarhölgye a 22 éves Oczella Eszter, a második udvarhölgye pedig a 23 éves Dukai Babett lett.

Oczella Eszter
Oczella Eszter (b), Gelencsér Tímea (k) és Dukai Babett (j)

A közönség Dézsányi Biankát találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben.

Dézsányi Bianka lett a közönségdíjas
Dézsányi Bianka lett a közönségdíjas

A 2016 legszebb mosolya címét Késmárki Enikőnek ítélte a közönség.

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 15 lányt, akik a vasárnap esti döntőben megmérkőztek a győzelemért. A programban a lányok többek közt focimezben, bikiniben, a magyar olimpikonok tiszteletére aranyszínű ruhában, estélyiben és Bélavári Zita divattervező népi ihletésű kreációiban is megmutatták magukat.

Az idei szépségverseny mottója egyébként a Beauty with Purpose, azaz a Szépség nem csak önmagáért való. Célja, hogy a támogatásra, segítségre szorulókra hívja fel a figyelmet.

A Miss World Hungary verseny döntője képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top