Sztárok

Pokémon Go: Már Magyarországon is letölthető

Szombattól LETÖLTHETŐ LEGÁLISAN a Pokémon Go a magyaroknak is. Ha mostantól azt látja, hogy Kristófka az árokban rohangál telefonnal a kezében, és hadonászik, na ő Pokémont keres.

 Magyarországra is megérkezett a Pokémon Go, vagyis legálisan letölthető lett:

Persze mi is kivagyunk attól, hogy mindenki ilyen izéket keres a teszkóban, az árokban, a strandon meg a teraszon, de azért ha 14:00-kor véget ér a délelőttös műszak, tuti, hogy letöltjük az alkalmazást. Persze csak tesztelés miatt…

Pokémon Go-gyorstalpaló:

A Pokémon Go egy ingyenes játék, ami elképesztően sikeres, ugyanis csak 10 napja jelent meg, de annyira népszerű, hogy azóta kirobbanthatatlan a letöltési listák éléről. De ennél is beszédesebb, hogy a Nintendo részvényeinek árfolyama a megjelenést követően 23 százalékkal (!) emelkedett.

Pokémon GO: Már Magyarországon is letölthető

Az apró lényeket a játékosoknak a való világban mozogva kell megkeresniük. Vagyis mozgás közben, a telefon kameráján keresztül nézve láthatják meg a digitális lényeket, a környezetben elrejtőzve, mondjuk egy bokor alatt, vagy épp egy villanyoszlop tövében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top