Sztárok

Első fotók Majka kisfiáról, Olivérről: két gyerek után jön az esküvő!

A szűk családon és a barátokon kívül eddig senki sem láthatta Majkáék kisebbik fiát, Olivért. Most a Story magazinban láthatjuk mi is.

A kis Olivér Nathaniel három hónapos, de Majkáék nem mutatták meg eddig a kisfiukat. Most igazán jó nézni a családról készült fotósorozatot, amelyen már mind a négyen láthatóak. 

“Elképzeltük, milyen lesz majd két gyerekkel, de arra nem számítottam, hogy eleinte lelkiismeret-furdalásom támad. Mert bármennyire is felkészültem a babára, és eldöntöttem, hogy Marcival is sokat foglalkozom majd, ez nem ment az első hetekben” – ismeri el Majka, akinek a nagyobbik fia, a Marcinak becézett Marián négy és fél évvel idősebb az öccsénél. 

A műsorvezető a Storynak mesélt arról is, hogy tervezik az esküvőt, bár jelenleg még két gyerekkel minden nap a túlélésre játszanak, de Hajni mesélt arról, hogy Majka már megkérte a kezét, szóval vannak már elképzeléseik a nagy napról. A hatoldalas családi albumot kizárólag a magazinban láthatod: 

Első fotó Majka kisfiáról, Olivérről: két gyerek után esküvő!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top