Sztárok

10 übercuki kép Cristiano Ronaldo fiáról

Ötéves Cristiano Ronaldo kisfia, aki körül sok pletyka keringett. Híres apjáról pedig nem is feltételezték, hogy jó szülő, pedig ezeken a képeken is látszik az összhang.

Közhely és igaz: mindenkinek a saját gyereke a legaranyosabb, és ezzel Cristiano Ronaldo sincs másképpen. Fia, az ötéves Cristiano Ronaldo Jr. pedig rajong az apjáért.

“Mindig az volt az álmom, hogy lesz egy fiam, de azt elképzelni sem tudtam, mennyi boldogságot, örömöt ad majd nekem. Gyakran cukkol, de tőle még ez is jólesik” – mesélte a focista az EB előtt nem sokkal a Jugones de la Sexta spanyol riporterének.

10 übercuki kép Cristiano Ronaldo fiáról

A gyerek édesanyjának a nevét soha nem árulta el a sportoló, bár már jelentkezett például egy brit tanuló, aki megbánta, hogy 10 millió dollárért lemondott a gyerekéről. Mindezt sosem erősítették meg és persze, ahol titok van, ott pletyka is.

Ahogyan azt találgatják, miért is nem árulja el Ronaldo, ki a fia anyja, ezzel párhuzamosan a szexuális beállítottságán is csámcsognak, de volt olyan, aki arra következtetett, hogy Ronaldo csak venni akart magának egy gyereket, puszta hóbortból.

Elég ezekre a képekre nézni, hogy lássuk, mekkora blődség Ronaldót ilyenekkel vádolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top