Sztárok

Craig Morgan gyásza: meghalt a 19 éves fia, Jerry Greer

Vasárnap tűnt el Craig Morgan amerikai zenész fia, és a család ma tudatta a szomorú hírt, hogy a 19 éves Jerry Greert holtan találta a rendőrség.

Csónakázni ment a barátaival Jerry Greer, amikor a vízbe esett az egyik társával együtt, és noha mentőmellényt is viselt, nem találták a baleset után. Craig Morgan szóvivője ma arról értesítette a nyilvánosságot, hogy a rendőrség megtalálta a 19 éves fiú holttestét.

Craig Morgan gyásza: meghalt a 19 éves fia, Jerry Greer

“Legmélyebb fájdalommal erősítem meg a híreket, miszerint Jerry Greer, Craig Morgan country zenész és Karen Greer fia elhunyt. A Huphreys megyei seriff hivatal este találta meg a holttestét, több mint egynapos keresés után. Az idén érettségizett Jerry a Marshall Egyetemre készült ősszel.”

Craig Morgan és felesége gyászán az egész zenészszakma osztozik, együttérzésüket a közösségi oldalon is kifejezték. A család – Jerry három testvére és a szülők – hálájukat fejezték ki, amiért érzik az őket körülvevő szeretetet ebben a nehéz időszakban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top