Sztárok

Berki Krisztián új szakmát tanul, rábízhatod az életed

Néha nehéz komolyan venni Berki Krisztiánt, de ezúttal valóban szeretne egy új szakmát elsajátítani. Az új hivatásáról Klausmann Viktor győzte meg.

Annak idején David Hasselhoff egy kis piros nadrágban rohangált a vízparton Pamela Andersonnal a Baywatch sorozatban, és akkor megtudtuk, hogy léteznek vízimentők.

Most pedig Berki Krisztián is egy lesz közülük, legalábbis ez a terve. És hogy ez hogy jött? Klausmann Viktorral beszélgetett a reggeli műsorban, majd meglátogatta őt a strandon.

Berki Krisztián új szakmát tanul, a választása meglepő

“Kimentem hozzá a strandra, és rájöttem, hogy semmit nem tudok a vízről, nem tudom, hogyan kellene normálisan strandolni, hogyan tudsz biztonsággal bemenni a vízbe, hogyan tudod beengedni a saját gyerekedet biztonsággal a vízbe. Miközben pedig Viktor tolta fejből, mit hogyan kell csinálni” – kezdte határozottan Berki Krisztián, aki vízimentőként és életmentőként szeretne egy új szakmát tanulni.

“Ha bárhová megyek a világon, akkor felmegyek a kis kabinomba, hátradőlök, nézegetem a kis hölgyeket, és közben pénzt keresek” – magyarázta viccesen Berki, bár Klausmann szerint egy picit melósabb ez annál, hogy rengeteg pénzt lehessen vele így keresni.

Berki Krisztián új szakmát tanul, a választása meglepő

Az első lecke már megvolt, Klausmann szerint az elszántság és az akarat a legfontosabb a fizikai adottságokon túl. “Néha a saját komfortzónánkból kilépve kell egy másik embernek segítened, és erre sokan nem vagyunk képesek.”

Azért felmerült, hogy ezt mennyire lehet komolyan venni, Berki viszont azt bizonygatja: mindez nem egy tiszavirág-életű fellángolás a részéről.

Berki Krisztián új szakmát tanul, a választása meglepő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top