Sztárok

Megszavazták: Gera Zoltáné az Eb legszebb gólja

A Sky Sports megszavaztatta nézőit a 2016-os foci-Eb legszebb góljáról. A legtöbben Gera Zoltán Portugáliának lőtt góljára szavaztak.

A magyar válogatott utolsó foci-Eb-s csoportmérkőzésén, június 22-én, Lyonban, a meccs 19. percében, szöglet után Gera Zoltán kapta a labdát, aki 23 méterről a kapu bal alsó sarkába bombázta, megszerezve ezzel a 3–3-as döntetlennel záruló találkozó első gólját.

Gera Zoltán megnyerte az EB-t

37 éves középpályásunk góljára 122 ezren szavaztak, magyarok mellett angolok is, hiszen Gera Zoltán hosszú ideig volt a WBA és a Fulham játékosa. A második helyen végző svájci válogatott Xherdan Shaqiri Lengyelországnak ollózott góljára 29 ezren, a walesi Hal Robson-Kanu belgák elleni találatára pedig 19 ezren adták le szavazatukat. 

Legjobb játékosnak az izlandi Kolbeinn Sigthórssont 34 ezren jelölték, az Eb gólkirálya, a francia Antoine Griezmann pedig 21 ezer szavazatot kapott. Itt a walesi Aaron Ramsey lett a harmadik, közel tízezer vokssal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top