Sztárok

Damu Roland: Nem az enyém Edina gyereke

Damu Edina néhány hónappal kislánya születése után újra terhes lett, majd elvetélt. Damu Roland szerint a második gyerek apja az autószerelő lett volna...

Damu Edina újra teherbe esett, ami császármetszés után néhány hónappal életveszélyes, majd el is vetélt. Állítja, hogy bár megromlott a kapcsolatuk, ez a terhesség is Damu Rolandtól volt. Damu viszont teljesen mást mond.

“Megint inni kezdtem, és elhívtam Rolandot vigaszért. Odafigyelésre, ölelésre vágytam… megint együtt voltunk, mintha nem lenne semmi gond” – mondta Edina, amikor a terhességről kérdezték.

A férfi viszont mást mond. “Június 17-én mentem ki Érdre, Edina hívására. Arra kért, vigyek neki ételt, mert nincs pénze. Nem történt köztünk semmilyen érintkezés, megkapta a cigit, az ételt, és eljöttem – mondta a Borsnak a színész. – Aztán bevitték a kórházba június 24-én, vagyis pár nappal később, és ott kapott egy olyan leletet, amelyben az állt, hogy körülbelül egy hónapos terhes. Szerintem minimális matektudással is belátható, hogy erre semmi esély nincs. Hozzáteszem, a gasztroenterológiára vitték be, ott ritkán kezelnek terhes nőket. Edina egyébként bevallotta nekem, hogy egy másfél hónapja összemelegedett egy Laci nevű autószerelővel”mondta Damu Roland a Borsnak.

Damu Roland: Nem az enyém Edina gyereke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top