Sztárok

Bud Spencer először nálunk kaphat szobrot

Egyre népszerűbb, és érzékelhetően egyre nagyobb támogatottságot élvez az a kezdeményezés, amely a színészóriás emlékének állítana szobrot. Bud Spencer-szobrot kis hazánkba!

Nyomj egy like-ot, ha szeretnél emléket állítani a nagy Carlo Pedersolinak, művésznevén Bud Spencernek életnagyságú köztéri bronzszobrot állítva Magyarországon” – így kezdődik az a felhívás, amelyet az Egymillió like a Bud Spencer szoborért nevű Facebook-oldalon olvashatunk. A számos információ mellett az is kiderül a bejegyzésből, hogy a születendő emlékmű nemcsak Bud Spencerről emlékezne meg, hanem az olasz-magyar barátságról is. Tasnádi Szandra szobrászművész az ötletgazda, a kezdeményezést több ezren támogatják már.

Bud Spencer szobrot Magyarországra!

A Bud Spencer szobrot támogatók csoportjában azt szeretnék, hogy Terence Hill avassa fel az alkotást. Azért, hogy a csoport a jövőben oldalként szerepelhessen a közösségi felületen, a Studio Italia igazgatója, Salusinszky András kapcsolatba lépett a Pedersoli családdal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top