Sztárok

Stabilizálódott Somló Tamás állapota

Jó hírek érkeztek Somló Tamás állapotáról. Úgy tűnik, jobban van, de Kóbor János szerint "ilyen mélyről még nem jött vissza"...

 Somló Tamás május elején került kórházba, ahová többször vissza kellett térnie, az állapotáról ő maga vagy a családja nem nyilatkozott, de aggasztóak voltak a hírek. A zenész minden erejével azon van, hogy visszatérjen a színpadra. Látogatót ugyan még mindig nem fogad, csak családtagjai vannak mellette, ők viszont “váltott műszakban”, szinte el sem mozdulnak mellőle. Ikerfiai, Dani és Pali, valamint legkisebb lánya, Lili is sok időt töltenek az édesapjukkal. És persze Kóbor János is végig mellette volt és van, amíg szükség van rá – írja a Blikk.

“Kicsit megnyugodtunk, hogy stabilizálódott az állapota, segítettek a kezelések. Az orvosok tényleg mindent megtesznek érte, hogy felerősödjön. Most nagyon ránk ijesztett, de továbbra is nagyon szorítunk neki, hogy ez maradjon is így” – nyilatkozta Kóbor János.

Stabilizálódott Somló Tamás állapota

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top