Sztárok

Dublőr helyettesíti Liptai Claudiát

Liptai Claudia, amíg teheti, dolgozik a terhessége alatt is. Ám a Jóban Rosszban forgatásán ehhez időnként dublőrre van szüksége.

 Liptai Claudia babát vár, az általa alakított dr. Zámori Alexa viszont nem állapotos, ezért a Jóban Rosszban alkotói dublőrt alkalmaznak, hogy elrejtsék a gömbölyödő pocakot, és hogy óvják a kismamát.

“Szeretnénk odafigyelni Claudiára, hiszen az állapota ezt igényli. Ilyen állapotban gyakran használunk olyan beállításokat, amelyben nem látszódik teljesen a színésznő arca és pocakja. Sőt gyakran fénydublőrt is alkalmazunk, hogy ne kelljen az olykor hosszadalmas bevilágítás alatt ott ülnie a terhes színésznőnek egy levegőtlen szobában. Ilyenkor jó előre parókával, dupla ruhával tervezik a forgatást, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát a kismama” – tudta meg a Blikk a TV2-től. A lap úgy értesült, hogy nemcsak fénydublőrt, de testdublőrt is alkalmaznak, azt azonban nem árulták el, hogy miért van rá szükség, hiszen a sorozat cselekményének még titoknak kell maradnia a nézők előtt.

Dublőr helyettesíti Liptai Claudiát

“Általánosan bevett gyakorlat mind a filmes, mind pedig a tévés világban, hogy kaszkadőrök, dublőrök dolgoznak a produkciókban. Az ő bevetésük nem színészi kérésre történik, egy ilyen döntés sok szempont mérlegelését követően születik meg. Ebben az esetben is így történt – nyilatkozta Liptai Claudia, aki, amíg teheti dolgozni szeretne – Pankával is szinte az utolsó pillanatig dolgoztam, most sem tervezem másként. Amíg az állapotom engedi, addig változatlanul számíthatnak rám, hiszen nem beteg vagyok, hanem kisbabát várok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top