Sztárok

Távozik a Top Gear műsorvezetője

Chris Evans lemondott hétfőn a Top Gear műsorvezetői tisztségéről, egy hónappal azután, hogy a BBC televízió legsikeresebb autós műsora visszatért a képernyőkre.

Chris Evans műsorvezető így indokolta távozását: “mindent beleadtam, amit csak tudtam, de néha ez sem elég”. A Top Gear egy év szünet után május 29-én indult újra, de az új évad nézettsége folyamatosan zuhan. A legutóbbi részre 1,9 millióan voltak kíváncsiak, kétmillióval kevesebben, mint az első epizódra. Az új Top Gear nézőinek tábora egy hónap alatt így a felére esett vissza.

Távozik a Top Gear műsorvezetője

 

A Top Gear sorozat tavaly azért szakadt meg, mert előző műsorvezetőjét, Jeremy Clarksont menesztette a BBC. Clarkson egy elmérgesedett vita végén orrba vágta Oisin Tymon producert, aki kórházi ellátásra szorult. Clarkson állítólag azon dühödött fel, hogy egy hosszú forgatási nap után a stábot nem várta meleg étel a szállodában.

A műsort az egész világon sugározták, és hetente 350 millióan nézték. Forgalmazása a BBC-nek becslések szerint évi 50 millió font (19 milliárd forint) bevételt hozott.

A BBC egyelőre nem közölte, hogy Evans távozása után a jelenlegi csapat folytatja-e a Top Geart. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top