Sztárok

Újra Magyarországon az X-Faktor egykori mentora

Régen hallottunk az X-Faktor egykori mentoráról, Little G. Weevilről. Mint kiderült, hónapok óta Magyarországon dolgozik...

Augusztusig Magyarországon zenél és dolgozik Little G. Weevil, aki már hónapok óta itt van. Az X-Faktor egykori mentora új lemezt készített, részt vesz egy másik zenei projektben, és persze koncertezik. 

 A hét végén például a paksi Gasztroblues Fesztiválon lép fel, ahová évtizedek óta vágyik “Amikor második alkalommal rendezték meg ezt a fesztivált 1994-ben, ott voltam a közönségben, és arra vágytam, hogy egyszer majd felléphessek ezen a színpadon. Aztán szerencsére ez még azelőtt megtörtént, hogy az Egyesült Államokba költöztem” – mondta. Azt is elárulta, hogy most fejezték be legújabb lemeze felvételét, és egy új projektben is benne van, ami miatt egy darabig még Magyarországon marad. “Alapvetően továbbra is az Egyesült Államokban élek, csak most több dolog miatt hónapokat töltöttem el Magyarországon. Nemrég pár napra ugyan hazautaztam, gyerekeztem egy kicsit, de utána már csak augusztusban repülök haza, erre az évre már végleg. Aztán ki tudja, jövőre kivel hol találkozom, hiszen biztosan jövök majd” – nyilatkozta a Blikknek Little G. Weevil.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top