Sztárok

Gáspár Laci: “A lányom a legnagyobb kritikusom”

Sosem gondolta, hogy egyszer majd ő egyengetheti mások útját egy tehetségkutató műsorban. Gáspár Laci lánya már sokkal bizakodóbb volt.

Miután az RTL Klub bejelentette, hogy ősszel az X-Faktor új mentorokkal indul, sokan tippeltek Gáspár Lacira, mint lehetséges jelöltre. Az énekes azonban soha nem gondolt arra, hogy zsűrizzen, ahogy ezt el is mondta többször.

A zenész gyerekei viszont egészen másképpen látták ezt. Az elsőszülött Mirike sokkal jobban bízott a zenész képességeiben, mint ő maga.

“Nagyon örültek, hogy mentor lettem. A lányom amúgy a legnagyobb kritikusom, de Mirike már régóta mondogatta, amikor valamilyen tehetségkutatót néztünk, hogy apa, neked kéne ott lenned, az milyen jó lenne. Ebben én nem hittem, nem gondoltam, hogy én mentor lehetnék, hogy milyen lenne. Most kiderült, semmi sem lehetetlen.”

Gáspár Laci és lánya Miriam
Gáspár Laci és lánya, Miriam

Nemcsak a karrierje, de a magánélete is a csúcson van. Gáspár Laci hamarosan harmadszor is apa lesz, mostani párjával, Nikivel nyár végére várják az első közös gyereküket.

“Most hatalmas rajtam a felelősség, minden téren, de igyekszem helytállni. Most vagyok a pályám csúcsán. Énekesnek ennél megtisztelőbb feladata nem lehet. Az, hogy mindez így alakult, bizonyítja, hogy nincsenek véletlenek.”

Laci ByeAlex kalapjában
Laci ByeAlex kalapjában

Az X-Faktor mentora úgy fogalmazott, az elmúlt 12 év alatt voltak hullámvölgyek, a karrierjében és a magánéletében is, amit végigkísérhettünk. “Isten mindig vigyázott rám és jó helyen vagyok. Ezekből a jelekből ezt látom. Ahogy összejöttek a dolgaim, ez egy olyan egybeesés, olyan együttállásoknak köszönhetem, ami nem véletlen.”

Közismert azonban, hogy Gáspár Laci maximalista, ezt az előző műsorokban is bizonyította. Legutóbb még komoly életmódváltásra is hajlandó volt, hogy tényleg jól teljesíthessen, Végül 18 kilótól szabadult meg, szinte új ember lett néhány hónap alatt. 

Laci az edzőteremben
Laci az edzőteremben

“Kiskorom óta maximalista vagyok. Ami lehetetlen volt számomra, az engem mindig jobban érdekelt, és hát itt a bizonyíték, hogy még sincs olyan, hogy lehetetlen. Nekem nagyon sok csoda történt az életemben, és tudom, hogy azért van, mert hittem benne, hittem abban, hogy ami nincs, ha nagyon akarom, az lehet. És bárki bármit mondott, nem hittem nekik, valahogy a megvalósulásban hittem, szerintem ez nagyon fontos.”

Ismerjük azonban Gáspár Laci hisztis oldalát is, például, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban cirkuszolt, de ez mintha eltűnt volna. “Lehet, hogy sokkal lazábban kellene felfognom, nem kellene így ráizgulnom. Most is arra gondoltam, hogy nem kell majd készülnöm, nem kell szöveget tanulnom, nem kell hétről hétre a lelkemet is kidolgozni a színpadon. Igazából, talán csak most izgulok ennyire, aztán majd valahogy lemegy rólam ez az ideg. Biztosan nagyon élvezni fogom, és biztosan nagyon jó buli lesz.”

Istenes Bence, ByeAlex és Gáspár Laci
Istenes Bence, ByeAlex és Gáspár Laci

Az biztos, hogy a zenész ugyanúgy bánik majd a mentoráltjaival, mint ahogyan a saját gyerekeivel: szigorú, de igazságos. Gáspár Lacinak a gyerekei az elsők, bármire hajlandó értük, és Miri, valamint Lacika is tudja, hogy bármiben számíthatnak az apjukra. “Amikor szigorú vagyok, akkor a gyerekeim érzik, már az ötéves Lacika is érzi, hogy azért vagyok vele szigorú, mert jót akarok neki.”

Gáspár Laci a gyerekekkel
Gáspár Laci a gyerekekkel

Mentorként pedig végre azt is megmutathatja, hogy nem olyan egysíkú, mint ahogyan eddig ismerték. Nem csak az a maximalista, olykor sértődékeny fickó, mint akinek sokan tartják.

“Most kezdtek meglátni engem az emberek. Én is jobban el tudom magam engedni, szeretem a humort, szeretek dilizni, de ha komoly dologról van szó, teljesítmény kell, akkor tényleg ott vagyok, mindent beleadok, és nagyon komolyan veszem egyébként. Felelősség, hogy látják az emberek, honnan hova jutottam. Nem az én utamat kell járniuk, de az biztos, ha van hitük magukban, akkor bármire képesek. Én ezt a hitet akarom megerősíteni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top