Sztárok

Bud Spencer ravatala előtt kígyózó sor áll, holnap temetik

Bud Spencer temetése holnap lesz, a rajongói viszont már most búcsút vehetnek az olasz színésztől. A ravatal előtt hosszan kígyózik a sor...

Amióta Bud Spencer családja bejelentette a gyászhírt, a rajongók a legkülönbözőbb módokon fejezték ki az együttérzésüket. A színész olaszországi háza előtt gyertyákat gyújtottak, de Bud Spencer magyar rajongói is kitettek magukért.

Várható volt, hogy a Rómában felállított ravatal előtt kígyózó sorok állnak majd, ezért az olasz rendőrség is felkészült a nagy érdeklődésre. Több ezer ember kívánja leróni a tiszteletét Bud Spencer előtt.

Bud Spencer ravatala előtt kígyozó sor áll, holnap temetik

Mivel számítottak a tömegre, már délelőtt fél tízkor megnyitották a Protomoteca del Campidoglio kapuit. Mielőtt azonban bárki beírhatna az könyvbe vagy imádkozhatna a ravatal előtt, fémdetektorokkal átvizsgálják őket a rendőrök és a biztonsági emberek.

Bud Spencer ravatala előtt kígyozó sor áll, holnap temetik

A színészről készült képek mellé került Bud Spencer és Terence Hill közös fotója is, és egy babkonzerv nem messze a koporsótól.

Bud Spencer ravatala előtt kígyozó sor áll, holnap temetik

Bud Spencer temetése holnap lesz, amelyre szintén hatalmas tömeget várnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top