Sztárok

Nem fogadhat örökbe Vámos Erika, visszalépett a börtönbe került apa

Vámos Erika tavasszal még úgy gondolta, húsvétkor már nála lesz a kis Emma, akit szeretett volna örökbe fogadni, ám mostanra beletörődött: nem lesz a tündéri kislány édesanyja – írja a Blikk.

Marad állami gondozásban a kis Emma, akit Vámos Erika örökbe fogadott volna – írja a Blikk. “Hiába gondolta úgy az egyik szülő, hogy a kislánynak jobb helye lenne nálam, mint a kirendelt nevelőszülőknél, a másik szülő nem volt hajlandó lemondani a csöppségről, ahogy korábban megbeszélte velem, pedig se módja, se lehetősége sincs arra, hogy gondját viselje a gyereknek” – mondta az erőszakolója arcát nem felejtő Vámos Erika.

“Az elmúlt másfél évben annyi procedúrán mentem át, annyi pénzt költöttem ügyvédekre, hogy végül beláttam, szélmalomharc, amit folytatok. A gyámhivatal valami különös okból kifolyólag nem akarja, hogy egy kislány élete rendeződjön” – mesélte Vámos Erika.

Visszalépett a börtönbe került apa, ezért nem fogadhat örökbe Vámos Erika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top